dimecres, 23 de setembre del 2009

INICI

Realment tenia moltes ganes de fer aquesta assignatura, perquè amb els anys de treball a Serveis Socials d'Atenció Primària, he tingut l'oportunitat d'endinsar-me en el món de la immigració, en el de les cultures d'altres països, en conèixer gent nova i enriquir-me de les seves experiències,... i m'han quedat moltes ganes de seguir aprenent!
Crec que el fenòmen migratori actual és un fet i que per tant, ens hem de preparar per seguir donant-hi una resposta adequada per tots. Des de la nostra vessant educativa, hi tenim molt a dir, doncs part de la nostra tasca diària és ensenyar a infants, a joves, a gent gran,... que formen part d'aquesta barreja multicultural que estem fent entre tots i que l'hem de viure i adaptar-nos-hi tots plegats (no ells a nosaltres, si no tots junts) de la millor manera.
Referent a les expectatives que tinc sobre la utilització de les TIC i del blog amb aquesta assignatura, és novetat per mi, però penso que pot ser molt interessant alhora de compartir opinions,informació, documents... des del bloc de cadascú. Espero agafar-hi més el "truquillo" i treure-li tot el suc com a eina de treball.
Bé, ja anirem parlant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada