dilluns, 30 de novembre del 2009

LA CASTANYADA

30 d’OCTUBRE de 2009.
Avui ha estat un dia diferent. Com a moltes escoles, hem fet la Castanyada. M’ha encantat poder participar-hi, doncs és una tarda plena de màgia pels més petits. Arriba la Maria Castanyera com si fos una aparició!!!
Els “meus nens”, malgrat no entenien massa res, han disfrutat molt. Durant els dies anteriors, tant a la classe com a les sessions amb mi, hem treballat el vocabulari, les imatges i les cançons de la tardor i de la Castanyada. Van aprendre les cançons i ells, a la seva manera, també les cantaven, si més no, seguien la melodia. No havien menjat mai castanyes i a alguna li ha costat tastar-les.
Per primera vegada hem vist riure a la Niss, una nena que des de principi de curs que no ha expressat res. No parla, no interacciona, no riu, no plora,... tot aspectes preocupants i que la psicopedagoga i la seva tutora estan estudiant a fons per veure què cal fer. És una nena que jo també agafo i recullo un registre de tot el que fa per tal de tenir totes les dades a l’hora de decidir com cal seguir treballant amb ella. Com deia, avui ha somrigut i expressava amb la cara estar contenta. Ha estat tota l’estona agafada a la meva mà, doncs tants nens i la música l’atabalaven una mica, però a l’hora de dansar i cantar és quan l’hem vist més tranquil·la i participativa. Tan sols per aquesta experiència, avui he quedat encantada!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada