dijous, 3 de desembre del 2009

ÚLTIMS DIES...

Del 27 de NOVEMBRE al 9 de DESEMBRE de 2009
Durant aquests últims dies hem intensificat la feina i he anat algun dia extra a l’escola, doncs els dies de pràctiques s’acaben i jo voldria haver arribat més lluny. Però vaja, estic contenta de fins on hem arribat.
He fet un recull del que he estat fent amb cada alumne i la seva evolució fins a dia d’avui, per tal que els serveixi de guia a les mestres i a la meva tutora quan segueixin amb les mateixes sessions.
No els ha agradat als nens que els digués que ja queda poc perquè deixi de venir a l’escola. Crec que és bona senyal, que els agrada venir a aprendre i això és positiu.
L’evolució de cada alumne, amb més o menys intensitat ha estat ascendent. Amb uns es denoten els resultats i es veu que el suport rebut els ha facilitat molt la seva integració en el grup, en d’altres cal seguir treballant, doncs encara hi ha dificultats, però en tots ells, penso que aquest espai els ha acompanyat molt i els ha permès iniciar la seva vida escolar sense angoixes.
Hem detectat tres casos que cal seguir treballant a fons per part de la psicopedagoga i estudiar la seva derivació per valorar si hi ha alguna disminució o alguna patologia que dificulti adquisició d’aprenentatges.
Personalment, crec que amb els recursos adequats, l’alumne amb problemes de visió anirà avançant, amb dificultats, però és una nena espavilada i vol aprendre. Les altres dues, no és tant un problema de recursos si no que cal un diagnòstic per aclarir cap a on cal treballar. Amb les coses clares es posen els recursos adequats, o espero que així sigui.
Els he preparat una petita sorpresa per l’últim dia i sé, que ells a mi, així que em prepararé perquè no em traïcioni l’emoció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada